A kettes pontot nem értem. Miért hangzik hülyén? Én abszolút ilyen szubjektív benyomások alapján tudok csak szimpatizálni valakivel a játékától függetlenül. Tehát attól, mert valakinek tetszik a játéka (és ez végül is igaz Samprasre, mert a szerva-röptéért rajongok), még lehet borzasztó ellenszenves, és ugyanez fordítva is igaz.
Ehhez kapcsolódva igazad van, hogy a személyiséget nem lehet megítélni, csak annyit, amennyit a pályán látunk. Például állítólag Hewitt és Nadal is teljesen normális emberek, csak a pályán lesznek agresszív vadállatok, de mi nézők nyilván elsősorban ez alapján ítéljük meg őket. Persze Pete esetében nem ilyen radikális dolgokról van szó, csak nekem a gesztusai alapján ellenszenves lett, másoknak meg szimpatikus, ez már csak ilyen, Rogert is sokan utálják hasonló okokból, amit tulajdonképpen meg is tudok érteni. :)
A négyesben nem értünk egyet, szerintem Sampras egyedülálló csak a szerva-röptében, na meg a koncentrációban volt. A játék többi elemében nem nőtt a mezőny fölé, a fonákjára meg még azt se lehet mondani, hogy top10 lett volna.
Roger csak ahhoz képest ront keveset, hogy mennyire támadó szellemű játékos, és azzal emelkedik ki, hogy nincs gyenge pontja, amire az ellenfél nyugodtan építhetne.