Szia Dariaaa!
Az a helyzet, hogy még mindig nem tudok felcsatlakozni a saját gépemről. A múltkor sikerült feltennem azt a két képet, de azzal annyi. Nem tudom, mi a probléma, a tesómnak volt egy tippje, de azt a problémát kiküszöbültük, és még mindig nem működik nálam az index fórum. Semmilyen más oldallal nincs gond, tehát fogalmam sincs.
Ha nem sikerül néhány napon belül megjavítani, talán elindítok egy másik fórumot egy másik oldalon. Addig nem akarom, míg nem biztos, hogy ezt nem tudom tovább csinálni, mert 2 fórumra nincs időm.
Amúgy csináljuk tovább a promóciót, folyamatosan ostromoljuk a rádióadókat a kérésekkel, én írom a leveleket, stb. Azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy már Oroszországban is adják a rádiók az Attackot. Nekünk meg mi marad? Grúvhauz. Basszák meg. Bocs, de ez az egész annyira hungarikum, és annyira gusztustalan, hogy nem tudom kultúráltan lereagálni.
Van egy rakat új képem. Holnap este nagy koncert.
Eléggé zavar, hogy nem tudom gondozni ezt a fórumot. Beírom ide az emilcímem, ha gondolod, küldd el a sajátodat, és akkor, amint van új képem vagy hírem, átküldöm.
jblake@freemail.hu
Nem muszáj, csak egy lehetőség.
Na szia
Remélem, idővel vissza tudok jönni ide is.
M.