madorjan Creative Commons License 2005.10.15 0 0 8740

Sziasztok!

Régóta olvasom a fórumot, de - vessetek meg - még nem írtam. Imádom a snookert, minden versenyt végigkövetek a tvben. Két dolog miatt írnék be:

1) A magyar kommentár egyáltalán nem rossz ötlet, csak a végzettsége legyen szinkrontolmácsi is. Ha én magyarul hallanám ugyanazt, amit angolul elmondanak, sokkal jobban örülnék neki. Persze nem kell mindig fordítani, vagy szó szerint, de azért simán kivitelezhető lenne.

2) Ez a poolos cucc ez elég furcsa: létrejött egy úgynevezett IPT (International Pool Tour), ami idén 5-6 versenyt rendez 8-as játéknemben. 1 - 3 milkó (zöldhasúban, nem értéktelen magyar forintban:) öszdíjazásban. 500 000 $ az elsőnek. Hát hülyék lesznek nem elmenni! Ha nem 1000 $ lenne egyesekre a nevezés el is indulnék :) Úgy rúgnának fenékbe, mint a huzat!:D Ez áll ennek az egésznek a háta mögött. Amúgy ugyanezen az IPT cuccon indul Jimmy "The whirlwind" White is. Quentin Hann is szerepel a névsorban, de most nemtom mi van ezzel az orvosi cuccal. Amúgy Jimmy régebben is poolozgatott már, mondjuk Alex "Hurrikan" Higgins-szel együtt.

Igazából ennyit szerettem volna, meg további jó Grand Prix nézést (hajrá Sullivan!),

madorjan

Ui: Alex Higgins videója nincs valakinek? nekem kettő van, az a csodálatos break-e Jimmy ellen, meg amikor elrontja a maximumot.