Haszika Creative Commons License 2005.10.15 0 0 5035

kis butus:)

1. tudod jól, hogy csípem Rogert (csaka vele kapcsolatos nyáladzásból van elegem - nem, mielőtt aszinnéd nem rólaf beszélek)

2. már megint másról beszélsz, én nem mondtam h szeretned kéne, csak az indoklásod hülyén hangzik arra vonatkozólag, hogy szimpi vagy sem

3. én anno Pete-t megláttam, el kedztem nézni és irtóra megtetszett amit játék címszó alatt csinál, az hogy milyen személyiség, azt elsőre senki nem mondhatja meg egy emberről, ahhoz sok időnek kell eltelnie, de hülyén hangzana h megszerettem, aztán meg ellenszenves lett, mert nem mutatta ki az érzelmeit, nem veszekedett a a bírókkal -> ez ráadásul nálam még nyerő is, mert én is ilyen vagyok (najó, ebben van némi füllentés is:)

4. nem a rekodjai méltatását vártam, nincs rá szüksége meg nekem se h mástól halljam, hanem a játéka elég sok olyan elemet tartalmazott, ami a legnagyobbá tette, mert önmagában a szevraröpte kurvakevés.....

5. a Rogeres példa csak párhuzam volt arra amit mondtál, Roger egyedülálló, az h mennyire top azt talán nem kell mondanom; imho amiben igazán túltesz Pete-n, hogy vmi egészen elképesztően alacsony hibaszázalékkal játszik (mondju kez rögtön felveti azt a költői kérdést, hogy a 90es években az akkori teniszvilágban, az akkori top playerekkel is így menne neki v sem.. dehát ezt se tudja meg soha ugyebár, ez is teoretikus felvetés) 

Előzmény: Ciani (5034)