mikrobeee Creative Commons License 2005.10.15 0 0 1411

Sziasztok!

Szeretnék tőletek - mint gyakorlott iPod felhasználóktól - egy kis segítséget kérni!

Az első iPod-om megvásárlása előtt állok, csak éppen egy határozott döntés hiányzik...:( Becsületesen visszaolvastam ebben a fórumban, végigbogarásztam a lap.hu iPod lapjait, elolvastam a teszteket, egyszóval rendesen beleástam magam a témába, mivel nem egy kétfilléres cuccról van szó, és mostanra háromféle termékre korlátozódott le listám, és ebből az egyiket kéne kiválasztani. Ebben kérném a véleményeteket. Az egyik az iPod nano, a másik az új, videólejátszós iPod, a harmadik pedig az Ipod Photo.

Sokat gondolkoztam a zenehallgatási szokásaimon, és arra kellett rájönnöm, hogy az iTunes "osztályozós" rendszerét nekem találták ki, mert bizony vannak olyan számok amiket csak bizonyos hangulatban hallgatok meg szívesen, de van egy csomó olyan amit bármikor. Viszont mennyiségben ez utóbbiak kb annyian vannak, ami egy iPod nano-ra tökéletesen ráférnek, tehát a célnak ez az eszköz ideális lenne és a mérete is csodás, tehát kiváló társam lenne a mindennapokban. Igen ám, de gyakran van olyan, amikor jó lenne a nagyobb iPod nagy kapacitása, így megnéztem élőben és annak a mérete sem vészes, nagyon tetszett, tehát erősen elkezdtem szimpatizálni vele, de a dilemma természetesen megint előjött... Azaz, vajon megérné-e megvárni a 30Gigás videos változatot? Vékonyabb is, többet is tud mint az iPod Photo, és még tv kimenet is van rajta. Azt viszont nem sikerült megtalálnom, hogy vajon milyen formátumokat támogat? Gondolom egy divx filmet nem fogok rajta keresztül tv-n nézni ugye? Vagy tévedek? Vagy ez a video dolog nem olyan nagy szám és érdemes lenne az iPod Photo-nál maradni? Sokat fényképezek, így nekem ez a "jpg tank" nem volna rossz! Tehát kissé tanácstalan vagyok! A legjobban egyébként ez az új ötödik generációs csoda tetszik, csak azért vagyok bizonytalan, mert szeretem az eszközeimet maximálisan kihasználni, és ez akkor volna ideális nekem, ha a már meglévő xvid, vagy divx filmjeimet is valahogy rá lehetne rakni és esetleg tv-n visszajátszani... Na akkor egy percig sem haboznék! Hátha Ti többet tudtok erről! Segítsetek légyszi!

ELőre is nagyon köszi!