Mi is átvettük a lakást és a postaládát is ürítettük! :))
A műszaki átadás-átvétel során felvett hibákat szépen javították és a fűtés is jól működött. Rákérdeztem az ablakok szellőzés állására. Azt mondták, hogy minden lakásnál van egy ablak, ami szellőztetés állásba állítható. A kilincset teljesen a felső állásba kell tekerni, majd 45 fokot vissza. Kb. feleannyira fog kinyílni, mintha bukó állásban lenne. Szerintem ha átveszitek a lakásokat kérdezzetek rá és megmutatják melyik ablak az és hogy működik.
Kimentem a tetőkertbe és hiányérzetem támadt: nem volt ott a garázs két bűn ronda kéménye! Még megtekinthetitek a 746 hozzászólás legalsó képének tetején, középen. Ha ez a használatbavételi engedélyt kiadó egyik szakhatóságnak köszönhető, akkor máris volt értelme a hosszadalmas procedúrának.
Még nagyon sok lakást nem adtak át, a listán amit alá kellett írnom alig szerepelt pár aláírás, sőt sok postaládára még nem rakták ki a nevet.
Sokan még nem költözhettek, mert a lépcsőházban sincs falleverődés és a liftbe tett átmeneti borítás is érintetlennek tűnik.
Szerintem is majd hétvégén kezdődik a nagy mozgás, költözés, fúrás, stb.
Ja, és tényleg jó vaskos a dokumentáció, amit kaptunk - lesz mit olvasgatni egy darabig.