alfredoo
2005.10.14
|
|
0 0
1224
|
luisen
en sem ertek sok mindent. peldaul az orvosi vizsgalatok kulonfele megelesenek temajat.
mert gondolom hogy az egyes nok is maskeppen elik meg a nogyogyaszati vizsgalatokat es kozelrol sem egyforman. mint ahogy a ferfiak is eleeg kulonbozokeppen elnek meg egy vastagbeltukrozest. tehat nem ertem, es ennek probaltam hangot adni, a ferfiak es nok kozotti ilyesmi kulonbsegtetelt. es ha van is kulonbseg, ennek tulhangsulyozasat.
nem ertem tovabba az eroszakolasi esetek itt torteno kiemeleset, mintha a ferfi/noi eroszak a mai magyarorszag egyik alapkerdese lenne. mintha a normalis/koznapi ember eletenek szinte mindennapos velejaroja lenne az eroszak. plane ezen belul a szexualis eroszak. mintha nem is egy marginalis jelensegrol lenne szo es ez alapjan minositeni lehetne ferfiakat es noket per se. mintha valamennyiunk de legalabb 50%-unk atesett volna ilyen eroszakon az egyik vagy a masik oldalon. pedig azert egy ilyen esemeny minden borzalmassaga ellenere nem talalom ugy hogy ez a mai magyarorszag egyik alapkerdese lenne.
es erdekes modon nem a sokkal borzalmasabb es visszafordithatatlan gyilkossagok az ilyeten tema, nem esetleg az azokkal kapcsolatos halalbuntetes, hanem az eroszakolasok helyzete es az abbol kovetkezo abortuszok. |
Előzmény: luisen (1223)
|
|