gforg2 Creative Commons License 2005.10.14 0 0 8
Szia KoG! :-) Nana, én már vagy 10 (!) embert megfertőztem, cimborámmal kis híja volt, hogy nem voltunk kint Párizsban, a (mint utóbb kiderült) uccsó Európai koncerten ... A linket köszi, nem ismertem eddig. Amint tudom megnézem. Ismered a korai albumokat is, vagy csak a 90-es évektől ismertté vált újabbakat? Tényleg a Capricornia megvan orig. CD-n, vagy csak havertól ismered (:o)? Úgy tudom, a Sony nem hozta be Mo-ra... Nekem egy jóbarátom szerezte be Japánból, megvan a blokk is :) ... de így nincs rajta extra szám. Cimborámé holland import, azon a Kiss that Girl a Bonus. Észak Amerikában egyébként a Say your prayers, Európában Kiss that girl, Pub with no beer, Luritja way, Mosquito march, Forgotten years, Pontosan lebontva nem tudom. Nemrég szereztem be az említett DTS cd-t, ami tényleg nagyon hot, ((cimbora épp tegnap hallotta először, leült a szoba közepére, és csak ingatta a fejét, hogy ez k**va jó, ez nagyon tuti ... neki "csak" sztereo a hifije... de ohhhh, azok a plafonig érő Jamo hangfalak ...)), aztán a 20.000 WATTS R.S.L. DVD-t, és a WaveAid DVD anyagát.... Egy ideig tagja voltam a Powderworkers Mailing List-nek is, aztán azt visszamondtam, nem volt időm figyelni...Üdv, Gábor
Előzmény: Törölt nick (7)