Első Polgár Creative Commons License 2005.10.13 0 0 466
Hat egyreszt semmi negativ dicseret nincs benne. Az FT az MNBben olyan intezmenyt lat, amely nem csak a magyar, de az euroovezet stabilitasanak, szavahihetosegenek fenntartasaban is jeleskedik.
Egyebkent meg kezdtek lekesni egy brossuraval.
Ugy latszik Gyurcsany egyedul maradt az euroelhalasztasos bizniszevel. Mar se az MSZP sorvirsli platformja, se az SZDSZ nem all mogotte a kamikaze akciojaban. Egy hivatasos politikus tobb valasztasi ciklusra is gondolkodik, es mar mindenki kezd rajonni Gyurcsanyon kivul, hogy a tuzzel jatszik, es ekkora kockazatatot nem er meg a valasztasi gyozelem. Ld Uj pEter cikk a nepszabiban.
Nyilvan nem mindenkinek van tobbmilliardos osszelopott vagyona, ahova visszaterhet, miutan tonkretette 10 millio embere jovojet szorakozasbol.

DOPPINGBOTRÁNY... Mindenki doppingol, mindenki tud róla, mindenki elnézi, de ha feljelentés érkezik, akkor már nem lehet mit csinálni... PISILNI KELL... MÉG EGYSZER!!! És akkor vissza kell adni az aranyat és az ezüstémes kapja meg, aki szintén DOPPINGOLT...

ocska szar cigany szoveg, NEM DOPPINGOL MINDENKI, ez csak a zsivanyok onmentegeto szovege.
utalom az osszes kocsog doppingost! mar vagy 3szor vagtak a szemembe kulfoldon ezt a botranyt, amikor bemutatkoztam, hogy magyar vagyok. tiszta olyan erzes volt, mintha bangledesbol jottem volna.