Na, én még ébren vagyok :-) Akkor Szikó miatt mea culpa, a sérülése totál kiment a fejemből! Greennel kapcsolatos elfogultságodat megértem, én nagyon-nagy igazolásnak tartom még mindig, és továbbra is áll az, hogy ebben az idei Kaposvárban neki kell lennie az elsőszámú potnfelelősnek. Ma tényleg gyenge volt, sokmindent valóban nem lehet és nem is szabad ebből leszűrni (pláne nekem nem, mert én most láttam először kaposvári színekben játszani...), ennél sokkal több kell tőle, és én még mindig bízom benne, hogy hamarosan bele is lendül a játékba.
Sandersről részletesebben mi a véleményed? Gyanítom ő most már maradni fog a csapatnál, úgyhogy barátkozzunk meg vele :-) Nekem egyébként szimpatikus, az biztos, hogy nagy küzdő, és tényleg jó lenne már látni (látnom...), hogy mire képes komolyabb társak mellett.
Komolyan mondom jelen pillanatban a palánk alól a 41 éves Gordan is hiányzik, mert a Trepi-Tömös duó egy vicc...
Őszintén szólva tényleg nagyon várom, hogy most kik érkeznek hozzánk! Most azt hallani, hogy összesen három ember érkezik Kaposvárra majd... Amint megtudsz valamit, ne kímélj minket :-))
Remélem hasznosak lesznek, aztán szép lassan lesz valami! Jó lenne a nyolcban lenni, aztán a rájátszásra összeérhetne a csapat.
Na, most már eleget írtam a semmiről, úgyhogy megyek aludni :-) Jó éjt! Hajrá Kaposvár!! (és szerezze már meg valaki az új indulót :-))))