Szóval akkor a Dombesz meccsről izibe
Magam az zegi beszámolók kapcsán nagyobb ruhára számítottam, mondván két felnőtt helyett, két kiskorú ugrott a keretbe. Aztán kicsit visszaállt a pulzusom, hogy odaát (ahol már asszem véglegesnek tűnt a keret!) hiányzik majd a Harper. Mondom legalább ennyivel beljebb vagyunk. Szóval az első negyed szarabb védekezése után viszonylag értékelhető momentumokat is felfedeztem. Lecsóra kíváncsi voltam, hogy Gráczer kapcsán mit állít majd. Lecsó ezúton is "Tisztellek, becsüllek" :-), mert a frankót is megírtad az emberedről. Hendleinnel kapcsolatban alapvetően 1-et értek, ám a védekezésbeli hiányosságok és az olykori túlvállalás még ott van a negatív oldalon. 18/6-ja azért önmagáért beszél. Szikó épp, hogy játszott sérülése óta, szvsz a gyors futás is eredmény volt tőle. Trepi és Tömös együtt is katasztrófa, külön külön pláne (össz 6 pont nagyon gáz). Greennel elfogult vagyok nem tehetek róla, ezért tartózkodom (mondjuk ma tényleg gyenge volt). Sanderst láthatóan megfogta a 8 perc alatt három fault, szerintem a végére teljesen kiesett a ritmusból. Aminek azért örültem, hogy a folymatos (olykor 20 közeli) hátrány ellenére hajtottak és a tőlük alapból elvárható küzdeniakarással játszottak. Szóval akárkit is hoznak még, ez a csapat nem AZ A CSAPAT lesz! Ezt tudomásul kell, hogy vegyük, még ha olyan nehéz is.
U.I. Bobó tudomásom szerint egy hónap múlva végezhet teljes értékü edzésmunkát. (Én keresztszalag-szakadás után én is kilenc hónappal lettem gyógyulttá nyilvánítva, de Bobó ugye élsportoló, vagy mi a franc). A Gordant tegnap műtötték. Kivették a manduláját, én is azt hallottam, hogy ennyi idős korban ez már nagyon necces és szvsz hetekbe telik, amíg edzhet. A Tanács azt mondta, amikor elment, hogy ha a műtét után azt mondják neki Pesten, hogy legalább 50 esélye van (porca most nincs )-:, akkor mindenképp vissza, akar térni. Az érkezőkről még nem tudok, (ez most komoly) csak annyit, hogy ketten péntek estig valószínűleg ideérnek. (Majd ha már Guba cuccolja be őket a kocsiba Ferihegyen és szól nekik, hogy: Kámón :-) Ha van valaki még ébren kontrázzon !!!