Mantequilla Creative Commons License 2005.10.12 0 0 1202
"egyetlenegy allitast sem lattam az altalad emlitett altalanositasra, a bortonviseltek nagy aranyara."

Nekem az az egy fickó is elég, aki megölte azt a lányt. Egy ilyen se mászkáljon az utcán - azok után, hogy már kétszer ült emiatt.
Amennyiben többet akarsz, Google keresés, Markó utca, Gyorskocsi utca, és egyéb intézmények, megfelelő személy megkeresése, információk.

"valamit vitattam volna a csaladon beluli eroszak ugyeben? nem emlekszem."

Következtetéseket ez alapján is lehet levonni. Aki a családon belül ilyen, az milyen lehet idegennel?
Empátia...
Amennyiben többet akarsz, Google keresés, Markó utca, Gyorskocsi utca, és egyéb intézmények, megfelelő személy megkeresése, információk.

"ha van valami faajo kerdesed amit nem valaszoltam meg tedd fel ujra. igyekszem valaszolni."
Te feszegeted állandóan a válaszokat. Jeleztem, hogy neked is vannak elmaradásaid. Veled ellentétben én nem követelőztem.

"de azt jol latod hogy lusta vagyok."

Tudom.

"de viszont nem vagy rest ha a masikat kell baszogatni!!"

Azt annak nevezed, ha valaki visszaválaszol? Ellenben te heveskedhetsz? Hirtelen de érzékeny lelkű lettél!

"olyan aranyos kepeid vannak. veremben all es uvoltozik kifele. vagy ilyesmi... erre neked valami belso szukseged van? ettol nagyobb, tobb leszel?"

A veled való társalgástól semmiképpen. Inkább kezd kínossá válni. Ezen az sem változtat, hogy veremben vagy, vagy hegyen állsz.
És szerencsére nem tőled függ, hogy több vagy kevesebb vagyok.

"naalad a teljes igazsag?"

Nálam? Amikor TE nem bírod elviselni, ha más nem ugyanazon a véleményen van? Amikor kiborulsz, ha megkapod, amit kértél? És fölényeskedsz, amikor valaki nem a KSH teljes, naprakész statisztikáival állít be?
Hihetetlen! :-)
Előzmény: alfredoo (1189)