Neked nem tűnt fel, hogy tőled idéztem be?
Amennyiben nem, újra a teljes hozzászólásod. Ennyire korlátoltnak lenni, az azért nagyon gáz. Amikor valaki, aki állandóan lehazugoz másokat - közben a tisztességről, illemről beszél - és már a saját hozzászólását is letagadja, az nagyon húzós...
Hasonlítsd össze - a kettőspontokkal bezárt szöveg itt is ugyanaz, és abban is, amit beidéztem. Mert TE írtad, TE beszéltél róluk. Aki most tagadod.
Acsai György Vissza a topikba 2005-10-12 12:31:36 (#1081)
A forgatókönyv reális, de nem biztos, hogy eképpen ment volna végbe. Ha az orvos tudta volna, akkor kötelessége lett volna jelentenie.
Megértem, hogy marha nehéz helyzet lehetett, de szerintem mégis meg kellett volna próbálnod. És tudod miért? Mert az efféle esetek eltusolásával továbbra is megmarad azoknak a sérült lelkű egyedeknek a hite, hogy ilyet meg lehet tenni. És meg lehet úszni büntetlenül.
Amúgy viszonylag jó dolog hallani, hogy végül is sikerült a törlesztés. Csak keveset kapott vissza a sok rosszból.
De a topicra visszatérve, jelezném neked, hogy ez a topic nem annyira azokról szól, akik hozzád hasonlóan szörnyű dolgokat éltek át, és nem is azokról, akiknek veszélyt okoz a magzat, hanem azokról, akiknél ez a két dolog nem áll fenn, és ::::ők nem átallják magukat egybemosni veletek. Ők azok, akik titeket maguk előtt tolnak és hangoztatják, hogy akik nem komálják az abortusz liberalizálását, azok tulajdonképpen veletek tolnak ki. Ez így nem igaz, mivel a ti példáitok csupán álcaként szolgálnak. Fel vagytok használva "nemes" célokra. A ti példáitokkal igyekeznek terrorizálni és ellehetetleníteni azokat, akik az ő megoldásukkal nem értenek egyet.::::
Evangeline beírása a remek példa erre. Nem olvas, de a prekoncepcióit villámgyorsan kivetíti, és ehhez segítségül hívja a te példádat.
Szia!
Gy.