Gráczer qrva jól nyomta egész meccsen! Messze ő volt a legjobb játékosunk ma. Nagyon jól játszott. Egy élmény volt a játéka!
(És ez tőlem, aki nagyon nem szereti őt, ez tényleg nagy szó :-) )Mellette egyedül Ronca emelhető ki, erőszakosan, bátran játszott.
A többiekről pedig... Szikó és Trepi sztem irtózatosan gyengék voltak. Greenről pedig inkább semmit............. ez nagyon, de nagyon kevés tőle... de ez bárki mástól is kevés lenne...
Sanders jól kezdett, szép betörései voltak, de elég hamar begyűjtött 3 hibát, aztán ahogy visszajött később megkapta a negyediket is. A végefelé viszont szinte már-már szánalmas dolgokat csinált, folyamatosan elhagyta, eladta a labdákat, csak szenvedett a pályán.
Tömös a "szokásos". A fiatalok közül Kiss Kornél és TopicTornás csapattársunk Kasza Dani játszott!! Gratula neki!! :-)
A Dombeszban egyértelműen a három légiós ér úgy nagyjából valamit. A litván center dobott ugyan 17 pontot, de nem egy labdazsonglőr...
A mai meccs alapján Ocitti a legjobb hármójuk közül, ő kifejezetten hasznosan és szépen játszott. A dán Iversen sem rossz. Az amerikai Harper ma nem játszott, ő állítólag a legjobb a 4 légiós közül.
A magyarok közül Krasznainak voltak szép kosarai, de összeségében borzalmasan gyenge volt szerintem, Gráczerrel semmit nem tudott kezdeni. Balogh Suta ugyancsak a "szokásos"...
Az ex-debreceni Simon Nándor nem volt rossz, ő belőle még lehet jó kosaras. Dávid ugyan dobott 9 pontot, de én őt továbbra sem tartom A-csoportos szintűnek. (Akárcsak a 3 játékvezetőt - de ez már csak amúgy apróbetűsként :-)
Hát ennyi...
Sok jóra nem számítok a folytatást illetően.