coreház Creative Commons License 2005.10.12 0 0 105

jaj! megint van mit irnom ebbe a frenetikus topikba...:)

mai eset:

Utaztam peströl vidékre vonattal. Eltelt már vagy 150 km, majd csatolás miatt új kalauzok szálltak fel. Diákigazolványt természetesen elkérte. Na már most én általába vigyázok a dolgaimra, de én sem vettem észre hogy a sok ki-be csúsztatástól a matrcia egyik széle kicsit megsérült, azaz igy összecsuzott, de csak kicsit. A kalauz úrnak ez nem tetszett. Egyböl az jött le neki, hogy ez úgy lett leszedve másikról és átragasztva. Mondtam neki hogy egész évben igy utaztam, megsérült, van ilyen + minek ragasztanék tavalyi matricát hiszen már az idei kell.

De ö csak felirta az adataimat. Ezen kicsit kiakadtam mert minden szarért felvagyok irva és a vége az lesz hogy minden helyen ott lesz az összes adatom, amit nem szeretnék. (volt már hogy a hajam miatt, ami rasta, karácsonyi vásár ideje alatt 3 rendőr kiszedett a nyugati alúljáró tömegéből, hogy megmotozzanak.Fal mellé állitás, körbeállás, mindent kipakoltak. Hatalmas tömeg meg csak néz. Nekem rohadt ciki volt, mint aki egetverő bünt követett el. Személyi jogok sértése jogtalanul!) Kicsit már elegem lett és látta, hogy ideges vagyok. Erre visszakérdez, hogy ha tiszta a lelkiismertem, miért vagyok ideges? Mertrhogy felir, és küldenek egy papirt az iskolának hogy van -e tanulói jogviszonyom. Aztán ha van, storno az egész!

A vége az lett hogy elém tett egy fehér kitöltött papirt, aminek a bal oldalán volt hoyg 13.700 a jobb oldalán meg irjam alá. A lapot egy történet töltött ki, hogy én igy meg ugy ezzel a diákkal utaztam. Mondtam is neki, hogy most irjam alá azt hogy megbüntethetnek? Furcsa volt. Aztán a végén elnézést kért a kellemetlenségért. De akkor is már kicsit elegem van:) Ki tudja mit irtam alá? ha meg nem teszem meg, a leszálláskor rendörök várnak hogy miért nem szignóztam alá.. szóval hülye helyzet!

Ezt azért irtam le mert tanulságos!