Ide figyelj, te olvasásképtelen akárki! :)
Mint írtam régebben, az illető felhozott példája - legyen bármilyen fájdalmas is - azon példák közé tartozik, amelyek esetében a társadalom legnagyobb része egyetért. Ebből következik, hogy ennek itteni felemlegetése nem ideillő. Nagyon szép, meg minden, de egyáltalán nem arról van szó, hogy annak a 2-3%-nak ne legyen lehetséges (ezt igen marginális létszámú csoport tiltaná csak), hanem arról van szó inkább, hogy a maradék 97-98%-nak ne ezekre a szerencsétlenül járt emberekre kelljen hivatkozniuk, ha a saját kényelmességük és egyéb mondvacsinált dolgaikra kívánnak támogatókat szerezni.
Ez a legnagyobb képmutatás, mivel annak a 2-3 %-nak a szenvedéseit saját kényelmük szempontjából nem átallják felhasználni, és ugyanakkor pedig igyekeznek a saját ügyüket és az övékét egybemosni. Ez pedig szemét dolog, mivel annak a 2-3%-nak VAN nyomós indoka, a többinek meg NINCS. Mondom inkább úgy, hogy bebújnak a szenvedők háta mögé.
Te meg az ilyeneknek szurkolsz?
Miért kellene szégyellnem magam? Milyen indokot tudsz erre felhozni? Hol állítottam én azt, hogy nekik nem szabad? Sehol.
Neked kellen inkább szégyellned magad, mert nem tanultál meg olvasni, és nem tanultál meg szöveget értelmezni sem. Egyik sem nagy büszkeség, de hogy még villogsz is vele saját kis szemét céljaid érdekében, az visszataszító. Még neked is. :(
Szia!
Gy.