joe.blekk Creative Commons License 2005.10.12 0 0 29

Hétfőn a Győrből 19:23-kor Veszprémbe induló vonattal utaztam, ami 19 perc késéssel indult, kivételesen az 1. vágányról.

Láttam a Bzx-ből a vonat mellett állni néhány embert. A VASÚTBARÁTOK - Mutassuk meg magunkat topik képei alapján mintha Nohabpetit ismertem volna fel.

Volt egy srác, aki már a beérkezéskor a mot-ban ült, és úgy láttam a körüljáráskor is, majd jött Veszprém fele.

Ha innen voltatok (ill. volt az az egy srác, aki jött a vonattal) szóljatok, én gyakran utazok a 11 (+1-es) vonalon, szívesen beszélgetnék más vasútbarátokkal is, főleg este, amikor ment közben magamat látom, ha kinézek az ablakon.

Egyébként hétfőn Budapestről a 17 órás (9308) vonattal jöttem Győrig, amiben volt egy AB kocsi is. Le is csaptam a Keletiben egy A-s fülkére. Azzal is gyakran utazok, de AB-vel most találkoztam először.

Úgy terveztem, hogy a Pannoniával jövök, mivel aznap Komáromnál lépett ki, de végül is nem vártam addig.

A belföldi (Ács, Győr, Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom, Bezenye, Rajka) utasok részére biztosított eljutást hogy oldották meg? (Ez érdekelt volna leginkább.)

Volt(ak) a vonat elején közvetlen kocsi(k), ami(k) Komáromtól a mozdonnyal továbbment(ek) Rajkáig, vagy Komáromban át kellett szállni?

Milyen kocsik mentek Rajkáig?

Tud erről valaki valamit?