ironclad Creative Commons License 2005.10.11 0 0 38
Sziasztok!

Mostanában újra a kinti munkáról,lehetőségekről gondolkodom,de most már szükségből.Nem mintha annyira rossz helyzetben lennék,csak változott egy nagyot az életem,stb,nem ez a lényeg,hanem ma beszéltem egy sráccal,ő már jó ideje kint van,és reális válaszokat adott.Segíteni is tudna januártól,de én nem azt várom,hogy valaki fogja a kezem,és intézze a dolgokat,ezt nem is várhatom el.Azt mondta,hogy lennie kell egy nemzetközi biztosításnak,de azt akár egy job centerben is elintézhetem.
Szállást kiutazás előtt el kell intézni,de nagyon nem mindegy hol,mármint nehogy életveszélyes környéken legyen.70 Font/hét lehetséges?
Nekem vendéglátó végzettségem van/szakács,felszolg/,de előtte valami egyszerűbb fizikait vállalnék,míg megtudom mi merre,hogyan van.Elmondása szerint ezeket a munkákat/kitchen assistant,takarítás,építőipar/eléggé lenyomták a lengyelek,mármint örüljek,ha ezért 100-150 Fontot kapnék.Régen gyakoroltam a szakmám,ami baj,ugye,de legalább mondjuk elfogadható szinten beszélek.Hát ez kevés,de egyenlőre ez van.Nem várok csodát,nagy lóvékat,de a szorgalmam megvan,és szeretek helyt állni,nem félek a sok munkától,viszont természetesen a megtakarított jövőbeli pénz a fontos.
Ja,Home Office-ről is beszélt,mint szállásszerzés.Néztem az a3group-ot,és a pongracz.hu-t is.Régebben Ausztriában kerestem melót,ott lett is volna,csak oda nem volt munkavállalásim,pedig ahol kerestem,és voltam,oda az utcáról estem be.
Reménykedem,hogy kint azért van még lehetőség.
Komám szerint Irország jobb mint London,nem tudom,hol több a lehetőség?
Üdv:Zsolesz