kiefli Creative Commons License 2005.10.11 0 0 163

Szia Itzsirk!

Először is jelzem, hogy semmi közöm a Neckermannhoz, nem dolgozom ott sem én sem ismerősöm. Csak azért írok, hogy lássátok (Te és az előtted írók), hogy lehet velük utazni úgy is, hogy elégedett vagy. Mi már többször utaztunk velük (Kréta, Zakynthos) és foglaltunk már náluk szállást is egyéni utakhoz (Nem csak a magyar nyelvű katalógusból. Ha olyan szállást kerestünk, ami nem volt benne, előszedték az osztrák változatot és foglaltak onnan).

A zakynthosi utazást az Árkádban foglaltuk, azóta pedig csak oda megyünk vissza, ha náluk szeretnénk valamit elintézni (legyen az esetleg csak utasbiztosítás), valószínűleg azért, mert elégedettek vagyunk velük.

Az utazási okmányokat persze mi is az irodába kértük (jó öreg Magyar Posta...), amikor megérkezett telefonáltak és beugrottunk érte (jelzem a város tulsó felén lakunk és dolgozunk).

Mind a két alkalommal tökéletesen elégedettek voltunk a telepített idegenvezetőjükkel (Krétán nem az volt, akit Te írtál, mivel nem az idén voltunk).

Idei nyaralásunkhoz csak annyit, hogy a lentebb annyira dícsért TUI-val voltunk Korfun (de csak azért velük, mert a Neckermannak már nem volt helye a repülőre, meg elég hülye időpontban indult). Természetesen tengerre néző szoba, egy hétre egy vagyonért. Amikor felmentünk a szobánkba (legfelső emelet, folyosó vége), kiderült, hogy csak kb. 10 fokban látni a tengerre a szomszéd szoba erkélyén át, viszont előrefelé egy gyönyörű lapostető látható. Fogtuk magunkat, vissza a portára: közölték, hogy csak ilyen van. Második kör: immár csomagostul, mindenféle hangoskodás nélkül kaptunk új szobát. Tengerre nézőt, szebbet, nagyobbat. Innentől semmi gond nem volt egész héten át.

Ja és ne felejtsük el, hogy Görögo -1*. (Korfu: hiperszuper, öt csillag, meg deluxe minősítés

Napster!

én is rendeltem tőlük katalógust neten és kaptam is (olyan évben, amikor nem velük voltunk nyaralni)

üdv.

Előzmény: Itzsirk1 (156)