sz_bela Creative Commons License 2005.10.11 0 0 1385
Sziasztok! Van egy kis problémám. Előre is köszönöm a segítséget! Szóval, nemrég vettem egy új 20 GB-os iPod-ot. Még csak a napokban volt időm felrakni a szoftvereket a CD-ről a PC-re. Tehát, először feltettem az iPod programot (ha jól emlékszem a CD-n egy júniusi vagy júliusi verzió volt), közben kérte a regisztrációt és meg is formázta a kütyüt. Mindent gond nélkül megcsináltam majd feltettem az iTunes szoftvert is. Eddig nem is volt semmi gond, semmi hibaüzenet. A rácsatlakozás után az XP felismerte az iPod-ot és a Total Commander-ben bele is tudtam lépkedni a könyvtárakba. Az iTunes viszont nem látta a kütyüt gí nem tudtam rámásolni mp3-akat. Elindítottam az iPod Updater programot és akkor egy nagyon meglepő hibaüzenetet kaptam: "The attached iPod model is not supported by this application." Így nem tudtam sem Update-elni sem Restore-álni. Bocs ezekért a jó magyar kifejezésekért. :) Ezután feltettem az új iPod Updater programot ami számszerint a 2005-09-23 -as verzió de mivel abban az én iPod-omhoz nincs frissítés, ezért tul.képpen felesleges volt feltenni. A jelenség ugyanaz maradt. A PC 1-2 újraindítása után felismerte az iTunes a kütyüt és tudtam rá mp3-akat is másolni viszont az iPod program még mindig ugyanazt írja ki: nem megfelelő iPod model... Tudtok valami megoldást ajánlani? Használjak az iTunes helyett olyan programot aminek elég ha csak az XP felismeri a kütyüt?