üdv kolléga!!
ha elolvastad volna figyelmesebben és értelmesebben akkor nem ....
szóval irományom!!!!:
"
nekem az 1.0 literessel van(4hegeres)! nem sok különbség van a literes és az 1.3-as közt!!!
az a max 10 lóerő.. elhanyagolható!!!! ja mondjuk többet is eszik az 1.3!!!!!
nagyobb a furata 3 mmerrel és asszem nincs különbség a löketben....
de vannak olyan autók is a piacon, hogy kicserélik a swift mocijára 1.3az 1.3ra..... elgondolkodtató, hogy miért van ez..... ált mert széthajták, de van olyan is aki nem ezért, persze tisztelet a kivételnek!!!!
nézd én a kocsit max 80-nal hajtom, mert nincs értelme többel.... birná, de én meg nem, hogy párév után kuka legyen a moci...... (birja, csak én nem két napra vettem és nem versenyzésre)
állítólag ezek mennek olyan 120-130at is de egyedűl... a literes meg max 120.
"
szóval többet eszik az 1.3!..... ki mondja hogy kevesebbet????? :D
kérlek olvass legközelebb figyelmesebben!!!!!
milyen sületlenségeim??????? ne haragudj, de azt a 19 lóerőt lemérni.... ha maradunk a korosztályba és nincs széthajtva, akkor is max 15-20ló a különbség gyári állapotában és még nem is beszéltünk a szórásról..... de engem nem nagyon izgat.....
jó lehet kötekedni, hogy 19 ló, ám legyen igazad, csakhogy nyugodtan aludhass....
milyen valóságalap????? szedtél már szét ilyen kocsit és hajtottad már őket úgy hogy versenyről-versenyre újá kell építeni????? mondom van különbség, de azt mondjuk triálozásánál érzed, de túrázásnál semiféleképp..... ugyanúgy tudom tartani a 13as tempóját "sima" terepben(emődön lettél volna.... előttem egy átépített 13as samu és simán tartottam a tempóját, és nem vertem szét a kocsimat!!!)...... sőt ált a legtöbb samu már át van építve swift motorosra, de én nem veszek észre különbséget, hogy jobb lenne..... mondom nemegyszer indultam már a versenyautómmal ilyen(nem amit el akarok adni!!!), de vagyunk egy szinten!!!
irjál kötekedőt!!!! várom!!!!!!
sőt fogyasztás!!! ált max kijön ablakigérő vízben 15ből, de a 13 as is.......
én kevesebbet költök adóra, és az a 300köbcenti nem érdekel.......
üdv magának!