Én még egy kissé szkeptikus vagyok az új felállással kapcsolatban. Mustaine-nek jó szokása, hogy agyonradicséri az épp aktuális felállást, aztán pedig kígyót békát köpköd rájuk, miután már nincsenek a csapatban. Egyébként nekem az előző felállás nem igazán jött be (Al Pitrelli, Jimmy DeGrasso).
A minap leszedtem egy 2005. júniusi kézikamerás koncertDVD-t. Egész jó volt, de a dobos stílusa halálra idegesített! Nem a technikájával volt a gond, hanem azzal, hogy szinte meg sem moccan az egész koncerten, annyira minimális mozgást végez. Sokszor láttam Menza játékát, na az testmozgás volt a javából, róla tényleg elmondható, hogy dobos már ennél többet nem tud mozogni. Ez meg... néha megrázta a fejét (ekkor gondoltam azt, hogy na, ennek holnapra komoly izomláza lesz). A My Last Words (régi kedvenc!) játszása közben is csak max 20 cm volt az ütők maximális kilengése. Rossz volt nézni, komolyan...
Na mindegy, ettől függetlenül hihetetlenül örülök, hogy folytatják a Megadeth-et, és remélem, hogy tudják überelni a system-et! Bár ahhoz már-már emberfeletti teljesítmény kell.