Levike Creative Commons License 2005.10.11 0 0 603
En egy kinti weboldalon olvastam egy interjut Mustaine-nel, tavaly. Ott azt irta, hogy a kezserulese idejen derult ki, a banda alairt egy szerzodest, es eleg kenyes szituba kerultek, mert Dave gyakorlatilag lebenult, raadasul a szerzodesrol sem tudott, tele volt a toke, megszuntette a MEgadeth-t es elzavarta az arcokat. Hozzateszem, jogosan.
A keze elkezdett javulni, megprobalta folvenni a kapcsolatot Menzaekkal, a regi csapattal, de kurvara tojtak az egeszre, raadasul Friedmannek esze agaban sincs normalis zenet jatszani, el van szallva a srac mas iranyzatba, szoval ott allt csapat nelkul, zenet pedig irt. Igy szuletett a System has Failed, ami eloszor Mustaine szolonak indult. Vegul a jelenlegi felallast sikerult osszeszedni a feljatszashoz, Session jelleggel.
Tulkeppen a System Mustaine szoloprodzsektje, ami vegul Megadeth neven latott napvilagot. Kozben elkezdtek turnezni, es ugy hallom egesz jol sikerult a dolog, osszerazodott a csapat, a kedv is megvan hozza ugyhogy per pillanat ugy nez ki ez lesza hivatalos Megadeth banda mostantol.
En nem banom, a System kurvajol sikerult, ugyhogy csak hajra... :)
Előzmény: Törölt nick (601)