Törölt nick Creative Commons License 2005.10.10 0 0 2138

Belém látsz ! Én örülök Neked, nézzük a tényeket !

Szeretnék tanulni Tőled, pl " A tájékozottságról pedig csak annyit,hogy ne itélkezz elhamarkodottan." megállapításod sokat jelent nekem: hogyan tudnám kiküszöbölni nyilvánvaló hiányosságaimat ? Aztán meg még az is szíven ütött, hogy kirekesztő lennék, meg a velem egyetértőknek tapsolok. Ezeket a tulajdonságokat én is megvetem, véleményem szerint is megmérgezhetnek egy közösséget az emberi gyengeség ezen egyértelmű megnyilvánulásai. Komoly, mély önvizsgálatba kezdek, nem szeretnék Veled legközelebb alkalmatlan módon diskurzusba bocsátkozni. Most, itt, máris elnézésedet kérem, ha bármivel előzőleg megbántottalak volna, előző és eleddig egyetlen megszólításomat irányodban (többre talán azt megelőzően tulajdonképpen nemigen adtál esélyt...) tekintsd semmisnek, igazságtartalma -elismerem- egyenlő volt a nullával, alapvetően barbár tett volt.

Ne haragudj ! Én kedvellek, így látatlanban is ! Véletlenül se gondold a fentiekből, hogy alantas irónikus hangnemmel szégyenítelek meg, szándékom őszinte, szívesen megvitatom Veled személyesen is a köztünk szerencsétlen módon kialakult aránytalan konfliktus mozgatórugóit, s mivel magamat életem e pillanatáig rugalmas személyiségnek ismertem, ez garancia lehet számodra, hogy diskurzusunk a Te nézőpontodból feltétlenül eredményes lesz.

Nyitott vagyok, kezdeményezz bátran ! Ilyen friss, minden előzmény nélküli hangra nagy szüksége van a topic-nak ! Én leszek az első, aki mellédáll, ha megkísérelne kirekeszteni valaki ! Mégegyszer: örülök Neked ! Isten hozott ! És mégegyszer elnézést azért a botor mondatért, rossz pillanatomban született, én is gyarló vagyok, talán megérthető, talán elnézhető...

Előzmény: palánkos (2135)