Schwechater Creative Commons License 2005.10.10 0 0 2539

Sziasztok,

az utóbbi hetekben elejétől a végéig átolvastam a topicot. Eléggé meglepett, hogy miféle típushibák jöttek elő sokaknál, persely cserétől a kormánymű cseréig. Jómagam két és fél éve vagyok egy teljesen fapados 1.0-s tulajdonosa (az egyetlen "extra", hogy 5 ajtaja van, nem 3, meg azóta raktam bele rádiót persze) . 53ezer km-t sikerült ez idő alatt beletenni, de hál' istennek még semmi ilyesmivel nem találkoztam, remélem így is marad még jó ideig. Egyedül a tompított fényszóró beállításán változtattam, hogy messzebb hordjon. Fogyasztás is korrekt, 5.5 vegyes.

Mindkét évben vittem a márkaszervízbe, bár csak 1 év volt rá a garancia és meglehetős sokat elkérte (1. éves cc 22ezer, 2. éves 41 ezer), addig szerintem megtartom ezt a szokást amíg elő nem jönnek ezek a defektek. Ha már én is a sokadik ilyen-olyan cserénél tartanék valószínűleg hagynám a francba, de így hogy problémamentes a kocsi egyelőre valami értelmét mégiscsak látom az éves szervízeknek. Mégha a k...a ablakmosó folyadékot akkor is beletöltik és felszámlázzák, amikor alig hiányzik belőle. Legközelebb csurig rakom.

Szerintem jó műszer, gyorsulási versenyt nem lehet vele nyerni, meg az alap fényezés meglehetős sérülékeny, de nekem összességében bejött.  Eddig legalábbis. Szerencsére.  

Előzmény: HaPZi (2538)