Üdv Mindenkinek. Egy hét betegácsi után már fórum elvonási tüneteim voltak.
Tényleg jó az az oldal (http://www.jwolf.iajo.com ). Én innen kezdtem beleőrülni a hammondba. A japán részről Daisuke Kawai nagy meglepetés volt számomra. Nem gondoltam volna a japcsikról. Innen ismerem az osztrák hammondosok közül Raphael Wressing-et és T.C. Pfeiler-t is.
Szeretem a blues-osabb vonulatot is és a Live365, leslieoverdrive adón sokat játszanak egy Ronnie Earl nevű gitáros úriembertől (az eredeti neve Ronnie Horvath, nem tudom ez magyar származására utel-e)akinek a zenekarában (Ronnie Earl & Broadcasters) Bruce Katz hammondozott. Bitang jó blues zene és a hammond is előtérben van. Jó lenne beszerezni a lemezeit de még sehol nem láttam.
Más: Fogarasi játéka eszméletlen. Hogy nem volt itt még szó róla? Vagy csak én maradtam le. Nem akartam elhinni hogy Mo-on nincs senki aki hammondos jazz zenét játszott volna, de ezek szerint volt. Biztosan van a mai felhozatalban is?
Sőt itt majdnem mindenkinek van hammonja vagy klónja és gondolom sokan játszotok zenekarban. Lengyel Zoli honlapján indult egy koncertajánló a hammodos zene kedvelőinek de nem sok ajánlat volt eddig. Nos szerintem sokan vannak akik csak olvasgatják ezt a fórumot és nem írnak viszont elmennének egy-két koncertre ahol ilyet hallani (mint pl. én is). Vidékről pedig nehéz infóhoz jutni. Véleményem szerint nem szégyen az önreklám, nosza rajta..
Bocs ha egy kicsit szétszórt vagyok még.
Üdv:rt