Sziasztok,
Erdeklodve olvastam a ket tabor velemenyet a mai ill. mult evezred (mert mar szamszeruleg is az:) tenisz szinvonalarol.
Jomagam is azon allasponton vagyok, hogy jocskan zuhant a tenisz szinvonala, szamomra a 90-es evek tenisze jelentette az aranykort. meghozza azert, mert az evtized olyan egyenisegekkel volt teletuzdelve, hogy elvezet volt oket a palyan nezni: Edberg-Becker parharcok (azt hiszem egyikuket sem kell kulon magyarazni), Ivanisevic pataliai, oriasi szervai es hebrencskedesei, Courier csipotenyeresei, Chang maratonjai, Agassi felfutasa, eltunese majd visszaterte, varazslatos tenisze...es a vegere hagytam magat a kiralyt, Samprast.
Szamomra ma Federer latszolag nem evilagi es Agassi kisse ugyan megkopott de meg mindig elkepesztoen intelligens tenisze az egyetlen erdekes pontja az ATP-nek. A tobbiek amolyan ustokos teljesitmenyt nyujtanak, itt-ott megvillannak, de egyikuk sem nyugoz le.
Roddick elkepeszto utofej sebesseggel rendelkezik, de fejben es agyban sehol nincs. Nadal, Coria szamomra tok unalmas teniszt jatszik, Ferrero serult es mar talan soha nem lesz a regi. A falra maszom a Ginepri-Dent fele magasztalasoktol, Schrichapan (igy irjak?) sem tud semmit felmutatni es Hewitt sem tud igazan attorni. Az egyeduli, akit nagyon hianyolok az Safin, mert valoban ugy tunt, o az egyetlen, akinek tehetsege es fegyvere is megvan a svajci megszoritasara. Sajna labadozik. Talan meg Blake lehet erdekes...
Szoval meg kell mondjam, mig regen vegig ott csungtem a tv vagy internet kozvetites elott, ma csak akkor mutatok valami erdeklodest, ha olyanok jatszanak, akik az egyszeru tenyeres-fonak pufolesen tul is tudnak valamit. valami kis fuszert keresek bennuk, de egyelore hasztalan.
Hiaba, Noszaly kellene ide:))
Pedroh