naiv Creative Commons License 2005.10.08 0 0 58
A nárcisztikus műsovezetővel hosszas riportot jelentett meg "anyavállalata" a népszabóság.
Molnár Sándor menni készül, ez biztos nagy szomorúságot okoz majd Lendvai Ildikónak, maszopos hivatalos protektorának.

ÉRDEKES a szólásszabadság pl. az alábbi ÉRDEKTELEN témát eddig kerülte...:

- Ön is presztízskérdést csinált a helyettesítésből. Ráadásul az MTV-nek is lehet beleszólása abba, hogy ki vezeti az egyik műsorát.

- Most kapaszkodjon meg: Rudi Zoltánnal előzetesen még közöltem is, hogy a választásom Horvát Jánosra esett. A tévéelnök erre - igaz, tétova módon - a műsor-szolgáltatási szabályzatra hivatkozott, amely szerinte tiltja, hogy ha valaki kereskedelmi tévében dolgozik - és Horvát a Sport TV elnöke -, a közszolgálati tévében műsorvezető legyen. Megkérdeztem Rudit, hogy ha ez így van, hogyan lehetséges, hogy éveken át Horvát vezette ugyancsak az MTV-ben az Aranyág című gyereksegélyező egész napos műsorokat, továbbá Verebes István, a TV2 - korábban az RTL Klub - arca hogyan ülhet át minden héten a közszolgálati Nap-keltébe. Rudi azt felelte: "Rendben van. De ha botrány lesz belőle, én erről nem tudok". Nem először volt ilyen "bátor" az elnök. Aztán pár nappal később ezt már letagadta, és kinyilvánította, hogy a hírigazgatónak erről bizony tudnia kellett volna, ez az ő kompetenciája, Horvát János pedig nem lehet a helyettesem. Hétfő délután Simon András alelnöknek is valami hasonló volt a véleménye. Én meg odáig naivul azt hittem, hogy a műsorért én vagyok felelős, én és csapatom tagjai együtt, a televízió vezetésének - reméltem - örömére értük el a sikereket, tehát érdekeink e tekintetben nem is különbözhetnek.
Molnár Sanya, egyszriben milyen beszédes lettél...
Előzmény: 100lépés (57)