LaurensHammond
2005.10.06
|
|
0 0
2479
|
Valoban ritka a Baby Face Willette, en is vadaszom azota amiota egy lemezemen jatszik...fantasztikus!
Semmi Leslie, de megis az az igazi karcos, orhangu, csoves sound, meghozza a Blue Note-os idokbol! Egy Grant Green cd-m van, ahol Ő nyomja, nagyon finom Jazz! Amugy is a kedvenc gitarosaim talan a Green, es a Wes Montgomery!
Azt at tudom venni Neked, de, eppen Tehtube-nak irtam privat mail-ben a minap, hogy nagyon veszelyes amerikai lista kerult a kezeimbe, ahonnan nem kis osszegert vagy 40 db ilyen lemezt talaltam, ami csemege, jazz orgonista mufajban nezve is!
Ebbol 2 db Baby Face Willette(amugy osszesen ha 4-5 lemeze lehetett, ellentetben a Jimmy-kkel:-) Wild Bill Davis 50-es evek beli koncertje! Korai Wes Montgomery-k, ahol egy Mel Rhyne orgonista nyomja, Johnny Lytle,Ethel Smith,Jack McDuff,Johnny"Hammond"Smith (nagyon joooo), szoval ilyen lemezek, meg van mind rendelve!
akar kuldhetsz listat, mid van, a victoraudio@freemail.hu cimemre, es cserelhetunk! Vagy ha szereted meg a mai Mp3-as vilagunkban az eredetit, akkor ne habozz benezni a www.victoraudio.hu weboldalunkra, es akar Jack McDuff, Larry Goldings, Johnny,Jimmy Smith-eket venni!:-)Lista rajta van, es naprakesz kb egy hete(on-line), es postazok is!
Udv
Laurens Viktor :-.)
|
Előzmény: akapuli (2475)
|
|