Miranda H. Creative Commons License 2005.10.05 0 0 114

Aha. A kisebbik tesóm is idén érettségizik. Nem egy öröm, pláne az idei cirkusz után. De mi a helyzet a továbbtanulással? Nem mintha én továbbmentem volna. De gondolom, azért az fontos. Mármint nem nekem, hanem úgy általában.

Tegnap este szétküldtem az emilt, ami az Echelontól jött. Az Attack klipjét népszerűsítik, azt küldték el, hogy mindenki küldje tovább annyi helyre, amennyire csak tudja. Én ezekre a helyekre küldtem: Danubius Rádió, Juventus Rádió, Rádió1, Roxy Rádió, és Rádió Junior (ez érdi helyi adó). A barátnőm, aki jól kiakadt, miután tegnapelőtt felfedezte az Attack magyarosítását/kiherélését, azt mondta, névtelen levelekkel fogja bombázni a zenei újságok és rádiók szerkesztőségét. Szegény, nem tudja, hogy Magyarhonban a könnyűzene=1.fogd meg egy kvázi ismeretlen külföldi előadó munkáját 2.lopd el. Mindegy.

A Magot én is láttam moziban, és nagyon tetszett már akkor is a végén a szám, mármint az Echelon, de akkor még nem érdeklődtem utánuk.

Glifik felrakatása abszolút megérte. A mókás az, hogy csak az első jelet akartam felrakatni, hogy olyan legyen, mint Jaredé, úgy voltam vele, majd később felrakatom a többit is. Vagy nem:) Aztán a tetkóműhelyben megkérdezték, hogy mit tökölődöm. Na nem így, de ez volt a lényege. Mondtam, hogy igazuk van. Úgyhogy felrakták mind a négyet. Eleinte jöttek a Humor Haroldok, hogy na, és mi van, ha megunod az együttest? Ehhh... Ezeknek mit magyarázkodjak? Egy idő után az lett a sztenderd válasz, hogy akkor csak kér lehetőség marad, vagy levágom a karom, vagy csak lenyúzom magam. Megunni... A sztenderd válasz aztán megtette hatását.

:)

Előzmény: dariaaa (113)