akapuli Creative Commons License 2005.10.05 0 0 2475

erdekes tema... osszekombinaltam tegnap a rhodes/roland vk-t meg az roland FC-200-at, ugyhogy az en labam se nyugodhat :-) kicsit szokatlan meg, de jo lesz. kerdes: milyen oktavon megy a labbasszus? (jelenleg c2 van beallitva) elkepzelheto, hogy kezzel ugyanazokat a hangokat le tudom fogni es csak valtogatom, ahogy a labam birja?

leslie es expression-pedal a labbasszuson is szokott lenni? ezt nehez kihallani (legalabbis nekem:-)

mas: az alabbi eloadoktol melyik albumokat erdemes beszerezni:

john patton

lonnie smith

don patterson

brother mcduff

shirley horn

ha van baby face willette valakinek akkor szivesen cserelnek, mert az nagyon ritkasag, viszont nagyon tetszik!

tehtube: meg regebben kerdeztel a jimmy smith-ekrol...nekem mind tetszik, ami blue note-os ill. a wes-zel vagy a kenny burrell-el nyomja, a verve cuccok kozul megvan nehany, a damn! meg az azutani tetszik a legjobban, mert valahogy a fiatal jo zeneszek szigoru hangszereleseket meg tempokat diktalnak. aztan van meg egy par kamarajazz lemez, amin jatszik pl. oliver nelson: blues and the abstract... na ez nagyon bejon, de o csak keveset nyom rajta+sodro basszust vegig.

Előzmény: tehtube (2474)