Gratulálok RTL Klub!
Újabb etalon született. EZT már nehéz lesz alulmúlni. A dolog nálam úgy indult, hogy az első előzetesnél azt mondtam: Ilyen nincs, ezt én nem nézem! Eztán úgy döntöttem, egye fene, egy részt még kibírok. Egyébként sem szeretek valamiről úgy véleményt mondani, hogy nem ismerem. Vége a Győzikénrk (már akkor az agyhalál küszöbén voltam), eztán reklám (kis pihenő), majd EZ. A műsor első mondata: "Hová a f*szba megyünk b*zmeg?" Ez igen, ehhez tehetség kell! Utána a "roncstelepről" jött Ropur (vadi új EU-s rendszámmal, JUN-961, ha jól emlékszem), és persze az értelmes utasok. Gondolom mindegyik a doktori disszertációjának a megvédését pihente ki... Aztán a telefon. Anyuci csont nélkül beveszi, hogy a gyerektől valaki terhes lett, oda se hívja, hogy "Ugyan Fujikám, beszélj már vele, hogy ismered-e". Érdekes. Nappali tele vízzel, igen ügyes. Csak nem tudom, hogy a levert mosdó helyén hogy zárták el a vizet (mert gondolom nem folyt egész éjjel, ugyanis stagnált a vízszint). Aztán a rendőrök. Gondolom csendháborítás volt (nem hallottam lövöldözést), de azért ezerrel tépnek ám! Tapasztaltam már ilyet (a csendháborítók oldaláról), de valahogy ez nem rémlett. Utána a matt részeg Fuji hangsebességgel tép befelé a Roburba. Még csak nem is imbolyog! Elbújás: le az ülések alá. Szép. De a belső világytás ég. Plusz még bent áll egy operatőr. Na most ha én rendőr vagyok, minimum megkérdem, nem látott-e valamit. De nem. Az már más kérdés, hogy az út szélén álló Robur pont nyitva volt... Csak én vagyok olyan hülye, hogy még az udvaron is zárom a kocsit... És mind a 30 ember elmenekült, senkit nem fogtak meg, a tulaj nem b*szta le őket. Milyen szép is az élet! Ezt egyszer én is kipróbálom!
Más:
De ha megrendezett, akkor miért mondták a Fókuszban, hogy valóságsó?
Ja, és gratula Kedves Négyelemis Nézők! Látom, van igény a kultúrára! Gondolom, ha senkinek sem kellene, nem csinálnák... Én meg csak maradok egyszerű néző, így kis n-nel. Nem akarok egy csoportba tartozni a Kedves Négyelemis Nézőkkel.