rombolok, tombolok, primitíven viselkedek, ordenáré módonoké. rombolás. ha tetszik, ha nem - az valahol vicces, hogy valakik egy szobát megtöltenek vízzel.
tombolás. ezzel mi a baj?
primitív viselkedés? ugye nem a káromkodásra gondolsz? mi más volt benne? (azonkívül, hogy lefogadom (lehet, hogy tévedek), hogy az ott főszereplőket, akiknek nagy részét csak "jól érezni magukat" láttad - mind megbélyegezted a primitív bunkó címmel, csak úgy látatlanban (ha nem igaz, akkor elnézést, de hiszem, hogy sokan így tettek, mert szokás, sajnos)
és a műsornak nincs mondanivalója csak az, hogy viselkedj ígyez a difi. egy. szerintem nem volt mondanivalója. (miért kell, hogy valaminek mondanivalója legyen. egy indiana jones film arra jó, hogy jól érezd magad 2 óráig) - mellesleg szerintem, ha volt mondanivalója, akkor az, hogy valaki így viselkedik. (nem láttam felkiáltó jeles "Tedd ez" felhívást és nem nézem le a 16 éveseket, hogy mindegyik zombi módjára bólogat ennek hatására, hogy "yes, master".
egészséges szocializációjukmint mondtam, ezzel egyetértek részint, de szerintem a célközönség már régen immunis az ilyesmire (ami persze nem mentene fel senkit sem (pl. tévét), de emiatt nem is hiszem, hogy valakit fel kéne menteni olyasmi alól, ami nem annyira számottevő.