vicc Creative Commons License 2005.10.04 0 0 64
azt valóban nem írtad, hogy a rombolás a képernyőre, de az, hogy szerinted ez rendben van így, ez azt jelenti (ráutaló magatartás) vagy cáfolj meg.

nem írtam, hogy rendben van, hanem max arra utaltam, hogy ez simán elfér a képernyőn. ez fikció. nem dokumentumfilm. (pláne érdekes a dolog, mert a doksi lenne, akkor még inkább a képernyőn lenne a helye, mint látlelet korunk fiatalságáról - abból még tanulni is lehetne.) (akinek ez nem tiszta, az csekkolja az extrém helyzeteket. vizet a lakásba...)

vegyük a vivatévét, ahol hetnte van olyan műsor, ahol a műsorvezető embereket, vadidegeneket kér meg, hogy csókolózzanak (fiú-lány, lány-lány, fiú-fiú), illetve egymásról nem tudom mit egyenek le, stb) - vagy mostanában valami címlaplány keresnek, ahol 13-15 éves lányok vonaglanak vadidegen pasikon...)

(nempélda, csak célzok, hogy nem a jéghegy csúcsa. azért tegyünk különbséget a fikció és a valóság között. ha rossz egy film, vagy ha az amerikai pitében valaki ondót iszik attól még nem kell betiltani.)
Előzmény: andzsin (60)