ZP#70 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 186

Hola Hombre!

Ezek szerint van a világ azon elmaradott vidékén is szgép :))) ! Örülök, hogy sikerül így tartani a kapcsolatot. Még jobban pedig annak örülök, hogy megtapasztalhatja minden csapattárs (tudjátok: TISZTELET A KIVÉTELNEK!), hogy a fanatic az bizony fanatic. Csatlakozom ahhoz, hogy bizony azok, akik mindössze a meccs előtti edzésre jönnek, mert szerintük a csajok döglenek a feszes nadrágban magukat fényezőktől, hát ők ne játszhassanak. Nem tudják a playeket, és azt tapasztaltam, hogy nem is akarnak (akár megdögleni is!) igazán hajtani a csapatért. Részemről ennyi, hiszen van Headcoach, aki látja ezt, és biztosan jó döntéseket fog hozni. Ha pedig valaki magára ismer, elgondolkozhat, és ha akar Ragadozó lenni a szó igazi értelmében, az JÁRJON EDZÉSRE! Egyébként nincs értelme.

Megdöbbenve olvasom, hogy a kedvenc csapatom mezéről miket írtál! Nem bánom én, ha minden trafikban lehet is kapni, csak HOZZ EGYET VAZZE! A méretemet ránézésre úgyis tudod, a szín pedig, ha lehet, legyen a csapat saját színe. Természetesen minden ezzel járó költségedet megtérítem, és még rá is teszek egy kiváló italt, csak KÉRLEK HOZZ EGY COWBOYS MEZT! Eljön még a nap, amikor a Dallas ismét fényesen, üstökösként fog ragyogni a football egén! A vámolás nem gond! :)))

Szóval csak tvben nézed a meccseket... Az edzéseket részletesen el fogom mesélni Neked. Sajnos a szombatiról nem tudok sokat mondani, mert Pécs, iskola, este hazaérkezés. A Joy-ban azért még megkerestem a Headcoach-ékat. Tőlük tudom, hogy megindult a passzjáték-henger! A többiektől pedig azt, hogy végre tudatosul minden futóban, hogy vannak lábaik, izmaik! :))

A vasárnapi meccs két-három nagyon nagy tanulságát, amiket sikerült lelesni, megírnám Neked, csak küldj egy mailt a cégesemre (vezetéknevem.keresztnevem@mail.cégemneve.hu), és arra elküldöm priviben!

A csajok szőrzetével ne is törődj, fő, hogy ne ess ki a gyakorlatból... :)) ! Úgysem lesz senki, aki elmesélhetné itthon, miket is műveltél. Kicsit bundás, Istenem! :))

Vigyázz a karodra, aztán írgyá vazze, mert jó olvasni, hogy nem csapott le egy újabb Cantona, vagy milyen klimatikus jelenség vazze!

GO PREDATORS

Előzmény: Predators#6 (181)