Most már én is láttam a csapatot játszani és bennem is kialakult egy kép a csapatról, amit most megosztok veletek.
Sajnos a torna korai kezdete miatt lemaratam a csütörtöki meccsről, így csak két meccsen láttam a csapatot játszani.
Ahhoz képest, hogy hiányzott öt, majd 6 játékos nem nyújtottunk rossz produkciót!
Szerintem a juniorok mindkét nap nagyon jót nyújtottak. a legfontosabb az volt, hogy nem voltak beszarva és megmerték azt csinálni, amit tudnak és a junior meccseken is végrehajtanak. Egy alkalommal a Pécs ellen hárman olyan játékot mutattak be, ami ilyen korú játékosoktól nem megszokott. Valamint Horváth Norbi passza a Pécs ellen, amit Ronca behúzott, szintén említést érdemel. A Pécs ellen szvsz Kiss Kornél volt jobb, míg az ASE ellen Horváth Norbi, Déri Barnabás is jó lehet. Külön öröm, hogy Farek játszatta őket, eddig is minden itt dolgozó edzőnek így kellett volna.
A többiekről röviden:
Ronca: Szerintem a csapat meghatározó játékosa lehet. remélem hozza a most látott formáját és akkor Greennel ketten elég erősek leszünk hármas poszton.
Tömös: Sokszor csinált szép dolgot, szvsz jobb volt, mint eddig, amikor játszott. Cserecenternek nem lesz rossz.
Gráczer: Olyan túl sokat szvsz nem mutatott, remélem lesz még jobb is, de legalább szombaton már dobott hármast.
Szikó: Szerintem még nem volt az igazi.
Sanders: Pénteken a pontjai ellenére nem volt olyan meggyőző, míg szombaton elég jól játszott, szvsz nem lenne egy rossz négyes.
Haynes: Kezdetnek nem olyan rossz, de azért még egy-két edzésen és meccsen tesztelni kéne, hogy mire is képes valójában.
Trepi: Pénteken hozta magát, míg szombaton nem játszott!( Biztos nem akarta, hogy a legjobb centernek válasszák!:)))
Ezekkel a játékosokkal valamit a sérültekkel és egy igazi ötös centerrel nem lesz olyan rossz ez a csapat és szerintem reális esélye lesz az 5-8. helyek valamelyikének megszerzésére. Én olyan 6. helyet látok most reálisnak.
A többi csapatról röviden:
Pécs: Szvsz bajnokesélyes csapat! 8 egyenlő képességű játékosuk van ésa junioraik is jók. A tornán ellenünk Stojannál elszakadt a cérna és teljesen felesleges volt neki a fiatal játékosainkat ilyen keményen lefaultolni.
ZTE: Számomra nagyon nagy meglepetés volt a játékuk. Nagyon jó ez a Patton gyerek, de a többiek sem vallottak szégyent! Ilyen hozzáállással és játékkal szvsz jó pár bajnokesélyes csapat életét meg fogják keseríteni és még a 8közé jutásra is lesz esélyük.
ASE: Az ő játékuk is nagy meglepetés volt, csak az övék negatív irányba. Ez a csapat még a 3 sérülttel kiegészülve is szvsz kevés lesz a bajnoki cím megvédésére.
Djorde ellenünk nem mutatott olyan sokat, míg Ez a Williams nevű kátékos nem volt túl meggyőző, mert hiába dobott 20 pontot, ezt sok rádobásból érte el és hát katasztrófális volt a büntő kihasználása. Mindössze egyet dobott be a 6 vagy 8 lehetőségből.
Röviden ennyi. 3 hét alatt még nagyot fordulthat a világ!
FOREVER KKK!