Ami a többi csapatot illeti:
A ZTE nekem óriási meglepetés volt mind a három meccsen. Sokkal gyengébbre számítottam, de úgy látszik megtalálták hogyan tudják pótolni Kámánt. Ez a Patton egy állat!!! :-) Báne-ból pedig szerintem remek edző lesz! Irányítóposzton lehetnek talán gondjaik, Cseszlai szerintem továbbra is egy vicc, a fiatal Simon Lászlót viszont tehetségesnek mondják, meglátjuk. Eddy már nem a régi, de még mindig jó, és még mindig hihetetlenül elegánsan és hasznosan játszik. Csaplár-Nagy gyenge volt a hétvégén, de gyanítom lesz ő ennél még jobb. Hofi szokásos, ő szvsz mindig hozza az átlagosan jó teljesítményt. Kováts nekem tetszett, ellenünk majdhogynem pótolta Pattont. Bakitól többet vártam. Rafi kevés lehet cserecenternek, de rossz szót őt sem érheti. Kiváncsi vagyok lesz-e még erősítés Zegen, és milyen posztra.
A PVSK-ban Alekszics klasszis, igazi jugó játék. 3-as poszton a Dénes, Jovanovics duó megoldja a feladatokat, ebben biztos vagyok. Lakatos hasznos, jó játék, rajta nem fog múlni semmi. Irányítóposzton Csirke nagyon, de nagyon kevés. Alekszics ugyan besegít, de ebben az esetben pedig a kettes poszt lehet üres. Ide vagy, az irányítóposztra talán elférne még valaki. Magasembereknél Orosz meglepően jól játszott (17,17,15 pontok), Grebenár jó lehet, kérdés a térde mennyit bír majd. A lehetőséget meg fogja kapni.
Sztojanról most inkább nem írok semmit...............................................................
A Paksról hozzánk hasonlóan sok mindent nem lehet elmondani, mert korántsem komplett csapattal játszottak. Cziglair és Mészáros ugye az egészet tornát kihagyta, Monroe is csak egyszer játszott... Mindezek ellenére szvsz eddig óriási negatív meglepetés a szereplésük. Pavlík rendben van, de mellette igazán senkit nem lehet maradéktalanul úgy megemlíteni, hogy "rendben volt". Horváth Zoli a sok dobott pontjai ellenére szerintem nem volt túl meggyőző... Én sokkal többet vártam tőle. Djogo amolyan szürke eminenciás, nem játszik túl látványosan, de mégis szépen összeszedegeti a pontjait. Én a pécsi felkészülési meccs után nem tartottam sokra, és most is az első két meccse után is hitetlenkedve néztem, hogy hogyan dobott 19 és 28 pontot. De biztos nem véletlenül igazolták már le, szóval még kiváncsi vagyok rá. Aztaqrvamilyengyengevoltvégig Kiss Zsolt nem sokat mutatott egész tornán, pedig lehetőseget... na azt most bőven kapott. Williams szintén nem volt túl meggyőző, talán találhatna jobbat is a Paks, de jövő héten még torna Fehérváron, ha addig marad, akkor még meglátjuk. Panta továbbra is a régi - és ezt most mindenki döntse el mit jelent :-)
Múltkor Pécsen Zsoldos azt mondta a meccs után egy nagy sóhaj után a másodedzőnek, hogy "Hát, van még mit tenni.....", hát tényleg van...