posaune
2005.10.01
|
|
0 0
2450
|
Teljesen IGAZA VAN Tehtube mester bölcs gondolatainak.Nekem sikerült nagyon kedvező áron egy Hammond M-100 hoz hozzájutni.Szép megkímélt állapotban,szinte használat nélkül, virágokat tartottak rajta a nappaliban,és egy évben talán egyszer karácsonykor ha beindították.Kb 1960 as évek elején gyárhatták.Örültem neki nagyon,de aztán kiderült,hogy 1500 Km re van tőlem ,de elmentem érte, Aztán kiderült,hogy ez sem jó rajta,meg az sem igazán jó,és még sorolhatnám.Nagyon hálás voltam,és vagyok azért,hogy Tehtube Zsolt, és Harangozó Misi a mi kis Magyarországunkon olyan szaktudással rendelkeznek,hogy mindent megcsinálnak,és szinte nem ismernek lehetetlent. Ma úgy szól ahogy egy M-100 csak szólhat,de nélkülük nem tudom,hogy mit csináltam volna a rendkívül kedvező vétel ellenére.A szükséges Tuning és generálás közben ez is, az is váratlanul hibaként fellépett,stb.(amikor a nappaliban,- ahol vettem,- megláttam azt hittem álmodok,mert olyan szép, bútorként ápolva, letakarva "foglalta a helyet) Az átutalással,a telefonálásokkal,a hazahozatallal,és a rendkívül -baráti áron való- javítással a dupláját fizettem érte,mint amennyiért a liciten megnyertem.Hát ez az, amit az E-Bay-en, és a szép fényképeken nem látsz. Mindezek ellenére nekem szerencsém volt,és jó vételt sikerült csinálnom,az anyagi lehetőségeim határait tudva. |
|