zimurgy Creative Commons License 2005.09.30 0 0 2510

ccorsa:

Nekem van egy eladó VDO SIEMENS gyári CD-játszóm, ami ugyan egy fél éves Vivaroban volt, de tudtommal a C Corsába is passzol.

Kifogástalan állapotú, karcmentes, papírokkal, kóddal, magyarországi autóból, kipróbálható. Nem CD-váltós, tehát csak egy lemezt kezel. A rádiója természetesen RDS-es, és tudja a kormány-távvezérlőt is. a csatija ennek is 36 kamrás ISO.

Az ára: 32.000 Ft

no holy shit:

Az Opeleken mindig a kábelkötegek tartalmazzák a hangszóróvezetékeket is. A hangszóróvezeték mindig ugyanaz a minőség, mint az összes többi vezetéké is, semmi különleges vezetéket nem építenek be, még egy Omegába sem... A csere helyett én inkább a speciálvezetékeket kívülről rögzíteném a kábelköteghez, épp elég fejtörést fog majd okozni az ajtócsatlakozón átvezetni a vezetékeket...

Nem megoldhatatlan ez sem, mert az Opeleken szétszerelhető ajtócsatlakozók vannak. Tehát csak a szükséges érintkezőket kell beszerezni, és némi ügyességgel, és rengeteg szabadidővel megoldható...

bela78:

szvsz. gyárit illő beszerezni, minden más megoldás (és bármilyen másik autón is, természetesen) gáz...

Megnéztem: a patacsi.hu-nál "már" 9.000 Ft/db ért kapni, de ez biztosan utángyártott, de én ezt venném, vagy bontottat.

Előzmény: Törölt nick (2503)