"Nem tudom milyen ures eletu ember az, aki idot pocsekol arra, hogy titkokat leplezzen le, raadasul ilyen szornyen rosszan...
Csak az elso illuzioba olvastam bele, amint a buvesz megjelenik egy femlapon, ami a laikus Timur szerint kameratrukk..."
Szerintem nincs abban semmi rossz, ha valaki trükköket leplez le. Az embereket érdekli a megoldás, és engem például kifejezetten zavar, ha szeretnék valamit megtudni, de nem lehet; ezért kifejezetten örülök az ilyen megfejtéseknek. Nem kevés időt töltöttem azzal, hogy D. C. trükkjeire megoldást találjak, némelyik elméletem egész jól megállja a helyét.
Érdekes, hogy pl. a Szabadság szobor eltüntetésére kitaláltam régebben egy megoldást és azóta már 2 eltérő megfejtést is olvastam. <A HREF="http://portal.runet.hu/article93.html">Ez</A> utóbbi nem sokban tér el az én változatomtól.
Egyetértek azzal, hogy a cikkek némelyike enyhén szólva hiányos és szerintem néhol a magyarázat sem korrekt, de neked sikerült kifognod a lehető legroszabbat, ne ez alapján ítéld meg a többit! A legtöbb trükköt érdemes visszanézni videón, így jobban eldönthető megfelelő-e a magyarázat. Nekem a repülés akváriumos része teszik a legjobban, mert annyira nyilvánvaló, és mégsem jutott az eszembe! :)