Mantequilla Creative Commons License 2005.09.29 0 0 986
Kitöröltam azt a mondatot, amelyben kértem volna Alfredoo-t hogy NE az Egyesült Államokat hozza fel, mert ott a helyenkénti anyagi jólét mellett a hozzáállással, az észbeli képesslégekkel van gond.
Gondoltam, nem írom be, mert nem említette. Te említed.
Szerintem mi Európában vagyunk, és ez, a földrészen kívüli különbség mellett mást is jelent. Persze nem mindig - a példa lent.
Ahol ruhaszárító kötelet lehet eladni napelemmel működő szárítógépnek, ahol rá kell írni a mikróra, hogy ne tedd bele a kutyát, ahol pert nyer az, aki a lakóbuszban hátra ment kávét főzni, karambolozott, és beperelte az autógyárat, mert nem mondták el neki, hogy FOLYAMATOSAN kell fogni a kormányt, azt nekem ne hozd fel példának.

Nekem is vannak külföldi csatornáim a tévén, látom, mi megy ott gyereknevelés címén. Tehát ha valamivel, ezzel nem fogsz meggyőzni.

És az európai példa - a fejlett nyugat:
Angliában a munkanélküli azért nem megy be a számára szervezett ingyenes tanfolyamra, ahová ő akart járni, mert nincs pénze buszra, ha meg gyalog menne, akkor TÚL korán kell kelni!
Jamie Oliver a szakács szervezte a tanfolyamot, hogy segítsen a fiatalokon.

Szélsőségek mindenhol vanank, példát ellenpéldát mindig lehet mondani.
Mint már írtam, én azt szeretném, hogy az én dolgomba ne szóljon bele senki, és azért, mert mások hülyék, felelőtlenek, engem ne tekintsenek annak, és a hülyék miatt a normális emberek ne szenvedjenek hátrányt. (Ami szomorú, de már sok mindenben mégis megmutatkozott.)

Előzmény: vizinikk (981)