Amida !
Én nem a Te véletlent kizáró szemléleteddel, beállítottságoddal vitatkozom. Roppant örülök neki, hogy a szükségszerűségben netán a fatalizmusba vetett
meggyőződésed garantálja a jövőbe vetett hitedet.
Számomra a tőlem, Tőled független véletlen volt a vita tárgya.
Bevallom engem sem dönt romjaimba a véletlen elfogadása, azt gondoltam vitatkozunk egy kellemeset a véletlenen, de nem így történt. Nem baj.
Köszönöm a diagnózist, cserébe én is megajándékozlak a Rólad kialakított véleményemmel.
Kialakult és igen igen, lassan, vagy egyáltalán meg nem változtatható véleményed van a világról.
Ezt tiszteletreméltó szándékkal és eltökéltséggel vezeted itt elő a számomra megszámlálhatatlan topicokban. Ugrálsz a topicok között és elveszel a beírásaid mennyiségében sorrendjében, logikájában.
Kevés az időd, össze kellene már állni ahogy olvastam egy kéziratnak, de valahogy hiányoznak belőle, egy könyv felépítéséhez logikailag igazán szükséges részek.
Pedig Te mindent tudsz.
Itt vannak ezek a
7fő-k és társaik, akikre csak azt a drága idődet pazarolod és mint látszik hiába. Reménytelenek vagyunk a szemedbe és már régen hagyni kellene a fenébe bennünket.
Leülsz a gép elé és mit látsz? Már megint és újra itt van eza 7fő a maga hullámzó depressziós fázisaival. Biztos nem vette bea gyógyszerét. :) Amida, 7fő köszöni: jól volt, jól van és nincs oka, hogy ne így legyen a jövőben is.
Gyorsan átfutod a hozzászólását és megakad a szemed az egyik mondaton. Kiragadod, felépíted rá a pongyolán, emiatt nem ritkán önmagadnak is ellentmondó véleményed, aztán rossznéven veszed, ha, akadnak itt a fórumon olyanok akik nem értik a mondanivalód.
Amida a kevesebb sokszor több lenne. Ha még igényes is lenne talán értelmesebb lett volna a vitánk a véletlenről. Ritkán, de olvastam itt Tőled mindenféle szempontból összeszedett hozzászólást.
Minősítés helyett jobb lett volna ha gyakrabban és logikusabban, tisztábban érvelnél vagy cáfolnál.
Igazán bántana ha az értetlenek betege lennél. Ha Neked így kedvezőbb én fölmentést adok a véletlenemből, sőt magamból is.
7fő