sz33 Creative Commons License 2005.09.28 0 0 73

T 7fő!

Én sem akarok senkivel sem a véletlenről vitatkozni, főleg Veled nem. Endi2 felszólított és neki feleltem.

"Az a benyomásom, hogy a beírásod kölcsönvett gondolat valahonnét."

Tévedsz, ha idézek, vagy idézőjel közé teszem, vagy kékre festem, vagy dőlt betűvel írom. Gondolataimat saját magam termelem.

"Ez lenne a mindent elsöprő példa arra, hogy "boszorkányok pedig nincsennek" ? :) "

Ha kissé több logikai képességgel rendelkeznél, rájönnél, hogy a második bekezdés, az első bekezdés illusztrálására, kifejtésére való. (Ha valakinek az első bekezdés túl elvont lenne.)

Reagálásod  "elsöprő példa arra, hogy"  számodra még ez a kifejtés (magyarázat) is túl bonyolult és nem áttekinthető. Ezt bizonyítja az alábbi mondtaid részben értelmetlen, ..............

A számított 80 kg és 5,5 trillió tonna arányából származtatott érték is csak elméleti. Ha a hatás nem következik be hamis értéket számítottunk ki, tehát szándékainkkal ellentétben az igazolandót cáfoltuk.

..............  másrészt triviális tartalma.

Külső hatás nélkül a dobókocka és az autó is nyugalmi helyzetben maradna, vagy egyenesvonalú egyenletes mozgást végezne.

Két jármű ütközése a térben egy pont, időben egy pillanat után elkerülhetetlenül következik be.

Előzmény: 7fő (70)