"A múltban lezajlott itt egy műfaji vita (...) Hivatkoztam egy újságcikkre, melynek létezésében többen kételkedtek. (...) Én azt válaszoltam: nem dokumentálok. Vagy elhiszik nekem, hogy Megyesi szerint „huhogni jó”, vagy nem. Ha nem hiszik el, mert nincs annyi hitelem az olvasó szemében, az én bajom. (...) Dokumentumot, dokumentumot! – kiáltották többször is egymás után. Itt ez a szokás! – kiáltották még hangosabban, merthogy ugyebár itt – az interneten – a dokumentálás teszi hitelessé, érvényessé a hozzászóló állítását."
Az a vita - jóllehet te csak úgymond "írsz" - jóval több volt annál, minthogy csakis műfaji minősítést érdemeljen. Egyszer azt állítottad, hogy az SZDSZ testületileg huhogott a Fradi meccsen, máskor viszont azt, hogy a frakciótagok közül néhányan. Ez utóbbi állításodra kértek többen is valamilyen dokumentálást, ami elől a szokásos módon, azaz egyszerre szánalmas és durva sértegetésekkel tértél ki. Az előbbi állításodat pedig meglehetősen gyengécskére sikeredett, lesajnáló mosolyt joggal kiváltó hiperbola magyarázgatásoddal próbáltad elfogadhatóvá tenni.
Egyébként valóban többször is hivatkoztál egy bizonyos Huhogni jó címet viselő cikkre. Ezt azonban még - bizony - te sem lettél volna képes prezentálni, már amennyiben, megszánván bennünket, egyáltalán akartad volna. Ugyanis Megyesi tollából ilyen című publicisztika nem jelent meg.