Igen, a félreértés elkerülése végett, és persze konkrétabban is: én a faszt, a hülye faszt, a különleges faszt, a rejszoló faszt, a fasznak is a faszát, ami belőled áramlott felém, soha nem fogom elfelejteni.
Nagyszerű, nem is azért írtam, hogy elfelejtsd, hanem hogy emlékezz rájuk.
Semmi közünk egymáshoz, és nem is lesz.
Most megnyugtattál.
Vagyis: „nem nyithatunk egy tiszta lapot”. Ez teljességgel ki van zárva.
Rendben, ha így akarod, legyen így.
Viszont a fasz kitétellel kapcsolatosan korábban nem volt problémád, magadat előszeretettel nevezed gecinek, én csak tovább gondoltam az önminősítésedet, sőt egy ízben rám is ijesztettél, amikor azt közölted, hogy engem tisztelsz, mert én csak téged tartalak fasznak és nem az egész társadalmat betegnek.
Megjegyzem neveztél már te is engem mindenfélének, utoljára talán jámbor butának,ami akárhogy is nézzük, felér egy fasszal, mindezek ellenére mégis megpróbálok veled normális hangnemben tárgyalni, csakhát minduntalan visszarángatsz a földre.
Te most azt állítod, hiperbola a kijelentés. Akkor viszont ebből következően hiperbola (tehát lényegileg igazság) Orbán kijelentése is.
Ez így tökéletes zagyvalék. Már miért következne az egyikből a másik igazsága? A kommunista az nem egy rassz, az ő rárontását genetikához kötni egyszerű aljasság. ÁJ kijelentésével meg lehet vitatkozni, lehet rasszistának minősíteni. Orbánét csak ostobaságnak nevezni lehet.
Gyarmatit valaki látta dohányozni. Te pedig láttad kacsázni. Ergo Babarczy Eszterből kitűnő köztársasági elnök lesz.
Na és ezt én mikor mondtam? Egyáltalán mikor foglalkoztam én azzal, hogy Babarczyból milyen Köztársasági Elnök lenne?
Most persze nyugodtan bunkózhatsz, mert le merészeltem írni, hogy Gyarmati Andreának x-lába van, és kacsázva jár. Mert ez az igazság. Ez aztán objektív.
Az, hogy neked ennek ellenére tetszik, egy másik kérdés, nem érdekel.
Iderángatod azt a szerencsétlen nőt egy politikai vitába úgy, hogy a női minőségével példálózol. És mindezt azért, hogy szembe állítsd Babarczyval, aki nem okos, nem szexis, nem nőies, mintha ennek bármi köze lenne a témához. De persze én vagyok a bunkó, hát elmész te a sunyi picsába, de sürgősen!
Vannak effektív hazudozók, hamisítók és fenyegetődzők, és vannak, akik „csak” mosolyognak ezen egyetértőleg. Pixy szerint ez utóbbiak (mármint pl. Pixy és te) igaz emberek, szerintem viszont hazugabbak vagytok az effektív hazudozónál is.
Te (most egyes szám második személyben mondom) indirekt hazudozó, hamisító, fenyegetődző vagy, ugyanakkor effektív gyalázkodó.
Na most aztán végképp belekavarodtál, de sebaj.
Hogy a fenébe tudok én indirekte hazudozni, hamisítani, pláne fenyegetni?
Hogy jön ide Pixy? Pixyt egyébként kedvelem, bár soha nem találkoztunk, de ugyan mikor mondta azt Pixy, hogy én egy igaz ember lennék?
Mikor szmájliztam én egyetértőleg aljassághoz?
És effektív gyalázkodó vagyok, mert igazat írok, hát, lehet... Egyébként miért hazudnék? Hogy elnyerjem a jóindulatodat? Vagy valaki másét? Szánalmas vagy, kérlek.
Mármost leszögezhetjük, hogy egyetlen hazug sort sem tudtál tőlem idézni, ezért aztán én, jobb híján indirekte hazudok.
Én viszont több tételben szedtem össze a te hazugságaidat, csúsztatásaidat, aljasságaidat, ezért aztán azt is leszögezhetjük, hogy te meg direkte hazudozol.
És kihúzhatnád már a kezeidet a seggedből, majd a hatalmas nővérek helyettesítenek, mert ezzel a szösszeneteddel Pilhál is elszégyellné magát.