kulináris kóstológia Creative Commons License 2005.09.27 0 0 166

afSiH!

Tisztelt HALKEDVELŐ Oiuz!

> Szerteném Önökkel tudatni, hogy kulináris kostológia kolléga és sporttárs határozottan zrikál, és szóbelileg inzultál engem.

Fentiekhez kollégális, sporttársi elfogulatlansággal:

1.)

A határozottsággal egyetértek!

2.)

Szóbeliség igaz!

3.)

"zrikál"-ás, "inzultál"-ás a következő, oiuz-tól származtatott mondat baráti, élménybeszámoló megírására való inspiráció késztetése - volt, amely a Fórumban tudomásunkra is juttattatott!: 

Ettől teljesen (teljes erőből) elhatárolódom és határokon túlnyúló halas élményeimet ezúton osztom meg Önökkel.

Nagyszerű kulináris élmény lehetett, belátom ...

Elismerés a változatosság felvállalásáért, az élmény megosztásáért, s erre  

- vörösboros? - fehérboros? - baráti koccintás!

Néhány perc és részemről mindent megteszek, hogy a saját készítésű tavalyi vörösborral hitelesítsem is előző mondatomat csak, hogy lelkiismeretfurdalásom NE legyen - Feléd!

> UI.: kulináris spori! a füstölt sprotnis vigaszág nem tűnik rossznak, de azért lehetett volna kreatívabb is.::::))))))

Nos, a  kreativitás hatékonysága a hal,- és minden más bográcsozás helyszínének közelében zajlik, zajlott, s fog zajlani napjainkban továbbra is annak érdekében, hogy a bográcsban, illetve nem bográcsban főtt ételekhez fini fehérbort, vagy vörösbort fogyaszthassunk - az idei nedük (Istenek itala) letisztulását követően! Tegnap és ma préseltem, + kicsit szüreteltünk is még, és szépen telnek a hordók.

A "kreatívabb" élc élét értem, megértettem!: a szüretzáró halászléről is megemlékezem e Fórumon, mint a hivatkozott sprotniról is!

> Ezekhez az ételekhez igen kíváló fehérborokat bírtam meginni, amikor nem halat ettem, akkor pedig vöröset!

Kedves megegészségesedésedre, ííígy utóóóólag is! Palackozott, vagy pincében csapolt borocskák voltak a hivatkozottak? ...

Ehhez fantáziám 2esélyes, mert arrafelé nem jártam ...

> Ne feledjétek oiuz mindenkit szeret!

... És minden HALakAT, tehát rossz ember nem lehet!

BÉKE a tengerparti végelszámoltatottak tengervízmentesített poraira!

Békességet, jó étvágyat és egészséget, üdv. MINDENKINEK!

kulináris

afSiH!

Előzmény: oiuz (165)