afSiH!
Tisztelt HALKEDVELŐ Oiuz!
> Szerteném Önökkel tudatni, hogy kulináris kostológia kolléga és sporttárs határozottan zrikál, és szóbelileg inzultál engem.
Fentiekhez kollégális, sporttársi elfogulatlansággal:
1.)
A határozottsággal egyetértek!
2.)
Szóbeliség igaz!
3.)
"zrikál"-ás, "inzultál"-ás a következő, oiuz-tól származtatott mondat baráti, élménybeszámoló megírására való inspiráció késztetése - volt, amely a Fórumban tudomásunkra is juttattatott!:
Ettől teljesen (teljes erőből) elhatárolódom és határokon túlnyúló halas élményeimet ezúton osztom meg Önökkel.
Nagyszerű kulináris élmény lehetett, belátom ...
Elismerés a változatosság felvállalásáért, az élmény megosztásáért, s erre
- vörösboros? - fehérboros? - baráti koccintás!
Néhány perc és részemről mindent megteszek, hogy a saját készítésű tavalyi vörösborral hitelesítsem is előző mondatomat csak, hogy lelkiismeretfurdalásom NE legyen - Feléd!
> UI.: kulináris spori! a füstölt sprotnis vigaszág nem tűnik rossznak, de azért lehetett volna kreatívabb is.::::))))))
Nos, a kreativitás hatékonysága a hal,- és minden más bográcsozás helyszínének közelében zajlik, zajlott, s fog zajlani napjainkban továbbra is annak érdekében, hogy a bográcsban, illetve nem bográcsban főtt ételekhez fini fehérbort, vagy vörösbort fogyaszthassunk - az idei nedük (Istenek itala) letisztulását követően! Tegnap és ma préseltem, + kicsit szüreteltünk is még, és szépen telnek a hordók.
A "kreatívabb" élc élét értem, megértettem!: a szüretzáró halászléről is megemlékezem e Fórumon, mint a hivatkozott sprotniról is!
> Ezekhez az ételekhez igen kíváló fehérborokat bírtam meginni, amikor nem halat ettem, akkor pedig vöröset!
Kedves megegészségesedésedre, ííígy utóóóólag is! Palackozott, vagy pincében csapolt borocskák voltak a hivatkozottak? ...
Ehhez fantáziám 2esélyes, mert arrafelé nem jártam ...
> Ne feledjétek oiuz mindenkit szeret!
... És minden HALakAT, tehát rossz ember nem lehet!
BÉKE a tengerparti végelszámoltatottak tengervízmentesített poraira!
Békességet, jó étvágyat és egészséget, üdv. MINDENKINEK!
kulináris
afSiH!