fáradtolaj
2005.09.27
|
|
0 0
1043
|
Most olvastam végig.Mostmár bizonytalannak látom az esküvőnket,de beszéljünk az elnökasszonyról, a mi problémánk eltörpül a nemzet előtt állóktól. Meg az a csokor, amit rámakartak sózní, nem illett volna hozzád. Meg is ettem,mert elég hervadt volt, meg hamár ki van fizetve. A vázát nem engedték kiinni, merthogy késésbe voltunk,s fél hat után már állítólag a vázábabeleivás joga illetékbélyegfüggő.Ami viszont fontos, ha nemis voltál itt.Mostmár értem azt is, hogy miért ragaszkodtál Lacihoz.Nem lóg ki a násznépből. Elvárt hülyeségét visszafogottan hozta, Az emberek megsüvegelték.A mi fiunk, meg ilyenek hallatszottak, meg a pisszegés.Túléltük.Kedves tekipna, majd derítsd ki, hány éves volt a vőfély.Selytelmeskedéseddel megzavartál, ez a csokorevés is miattad/érted volt.Egy kis ződdel ízletesebb lettvolna, dehát azt hiszem, egy anyós és ara nélküli esküvőnél,kevesebb dolog van, ami feldobhatná a kollektív ész örököseit.Remélem egyre gondolunk !Ez a zseni sejtésed meg /tényleg a monti csárdásra pislogtak a gyertyák/szerintem bejött, Mert tényleg, monty pite is volt,De most bekattant, hogy együtt voltunk az elvonón lacival, rosszat én meg nem mondanék róla,legf. ellenszenveset. |
Előzmény: tekipna (1036)
|
|