ööö. Talán érdemes lenne csendben maradni, de meg kell védenem mundér becsületét, vagy mi.
"A hangzást nagyon össze sem lehetett hasonlítani az Ingáéval, az előadás színvonalát szintén nem."
Ezzel nagyon egyetértek. A hangzás(legalábbis az ének) a mi koncink alatt kurva szar volt, időnk se nagyon volt beállni, mi se nagyon akartuk húzni az időnket, így sem játszotttunk el inkább két számot, bár Berci mondta hogy nyugodtan nyomhattuk volna, de hajnal háromig tartott így is. A Basement kurva jól nyomta (kellettek volna azok a jó kis sajátok is, mert VAN nekik bőven abból is), az én állam is leesett, de
a két zenekart összehasonlítani tényleg nem lehet.
Egyfelől ők ezer éve együtt nyomják, együtt nőttek fel :), ráadásul mind pesti. Másfelől mi egy hónapja próbálunk úgy, hogy a bátyám, aki ráadásul még Berciékkel is nyomta két vagy három Velvet számban kb. 400 km-t utazott egy-egy próbáért, ami a vége felé már majdnem naponta volt. Meg Clishé pl. munkaidőben jött próbálni. Magamról inkább nem beszélek.
Én ezt respektálnám. Szóval ne hasonlítsuk össze, hanem örüljünk. A Basement megérdemli a sikert.
Ráadásul egy zenekar produkciója nagyon függ a hangzástól (is). Szóval ezek így összefüggnek.
Egyébként te voltál, akinek kiborították a sörét?
Szerintem a pogózás egy STP Tribute koncin nem okozhat senkinek megleptést. (A lányokra persze mindig vigyázni kellene...)