Hát, kedves Ketchup, egészen meghatódtam., de komolyan. Nem is sejtettem, hogy halk lehelgetéseim nesze valóban nyitott fülekre talál, bár, hogy az én hangulataimban mi lehet kívülállók számára oly érdekes, azt fel nem foghatom. Ám, ha tetszik, olvass, és persze írj is, hisz béla szerint kell az utánpótlás, bár, az egyensúly fenntartása érdekében inkább paulináért kellene rajonganod, annál is inkább, mert nem venném a lelkemre, ha én lennék a gaz csábító, az a szerep a gonosz Pauláé, de ő szerencsére nincs itt. Pláne, hogy sőt, Tchernót is már nem tudom, mivel engesztelhetem ki előző kicsapongásaim okán, tán némi törköllyel, vagy hasonlóval kellene visszaédesgetnem, vagy ha benéz, meg is írhatná, mi a kívánsága, én meg majd igyekszem teljesíteni, hisz igyekezetben igen jó vagyok.
Másfelől azonban örülök, hogy ez a topik nem rólam van elnevezve, nem szeretem, ha mindenki velem foglalkozik, elég nekem az a szívemnek kedves néhány, már így is nehezen osztom be az ágytáncrendemet, mert az azért, valljuk be, elég kínos lenne, ha a rajongóim összetalálkoznának az ajtóban, még a végén verekedés törne ki, én meg ott maradnék hoppon, s lakkozgathatnám addig pinkre a körmeimet, vagy valami háton kutya hasonló, ezt meg aztán jó ízlésű ember nem akarhatja, ugyebár. Szóval inkább nem vezetnék topikot, maximum háztartást, de annak itt csak annyi jelét adnám, hogy megírom, ha kisült a palacsinta, s lehet sorakozni a tányérokkal. Béla pedig vezessen autót, s kormányozza errefelé, mert az erkélyajtó már olyan rég nyitva, hogy lassan kihűl a lakás.
Ez a topik pedig csak ne süllyedjen.
Shal