ebolacola Creative Commons License 2005.09.25 0 0 359
mégis voltam az STP esten.

röviden: kibaszottul kurva jó volt.

Inga:
jók voltatok, dog. úgy is, hogy a bulitokat megakasztotta a Weiland interjú (amiről azt hittem, kizárt, hogy összejöjjön). ha ez a szet lett volna az egyetlen az este, már akkor is elégedetten mentem volna haza.
kár, hogy kicsit halk volt az ének helyenként. a Down-t pedig majd legközelebbre (ha lesz - LEGYEN!) jobban megtanuljátok.

Weiland interjú:
kurva jó kis extra volt, röhögtem a végén, mikor énekelt a nyomorultja. :D

Basement:
na most, az előtt, amit a srácok leműveltek ide, le a kalappal. a vendégzenészek (Péter mennyire aranyos pofa már - legyen Péter tribute est majd), a számok mennyisége meg az, hogy nem csak az egyértelmű dalokat nyomták (bazdmeg, Purple rejtett track, hát micsoda dolog már ez - aki kitalálta, hogy legyen, azt megcsókolom, ha szeretné), meg persze az, ahogyan eljátszották őket... ezer pont. őszintén remélem, hogy mondjuk egy évvel ezután már a banda saját számaiért leszek oda. a szakállas, weiland-frizkós énekes/gitáros srácot kiemelném, rokonszenvesen visszafogott volt, ugyanakkor nagyon érződött, milyen lelkes.
viszont szólok, hátha eljut valakihez, hogy a basement.hu se Explorerrel, se Firefox-szal nem működik, ami szar mert akartam letölteni saját számot, meg ilyesmi.

hatalmasat köszönet az összes vendégnek meg az összes szervezőnek. emlékezetes volt.

ugye, lesz még ilyen?